mercoledì, aprile 26, 2006

Berichten uit België

Tien dagen in België. Het verkeer is daar even vervelend als hier in Italië, met dat wezenlijke verschil dat ze zich in België zelf vervelen terwijl ze hier in Italië elkaar vervelen. De strenge beteugeling van de snelheidsovertredingen maken dat de Belg met zijn neus op zijn snelheidsmeter zit in plaats van rond te kijken naar mogelijk gevaarlijke situaties. In Italië rijden ze uit gewoonte in elkaars poep, in België is dat omdat niemand een kilometer per uur trager wil rijden.

Gelukkig zijn er in België niet alleen verstopte autostrades... We hebben enorm veel mensen gezien, die ons stuk voor stuk veel moed hebben toegewenst. Dank u wel! We hopen jullie één voor één ook eens hier in de buurt af te zien stappen. Voor diegenen die het nog niet weten, we wonen in de buurt van Rome (Italië). Vergeet evenwel niet op voorhand af te spreken via welbekende e-mailadressen en telefoonnummers. In België hebben we de volgende buurten bezocht: Leuven, Zele, Dijk van Zele, Kortrijk, Brussel, St. Niklaas en natuurlijk ook De Pinte. Uit Brussel hebben we ook een zonsondergang meegenomen.

's Avonds in Gent stoppen voor een frietje. Ons afscheid van België was eens te meer een culinair afscheid. Met de Zwarte Kat (vgl Douwe Egberts) koffie, Belgische Biertjes (Pecheresse, Westmalle Tripel, Kasteelbier Blond, Chimay Blauw, De Verboden Vrucht van Hoegaarden en politiek incorrect BushBeer), Cha-Cha's, bruinbroodbloem en een netjes opgeplooide Lies in de koffer zijn we afgestapt aan Dé Frituur voor een Bicky Burger met een kleine friet ('zoutloos'). Ongelooflijk lekker...

Nu zal het misschien weer even wachten worden op nieuwe avonturen, maar onze gedachten zal je kunnen blijven volgen. Indien je vragen of commentaar hebt, dan is dat allemaal zeer welkom in onze e-mailbussen! Tot binnenkort...

P & L

4 Comments:

Blogger P & L said...

Je kan nu ook commentaar nalaten. Om de privacy te garanderen staan de commentaren wel onder censuur.

6:38 PM  
Blogger Fleur de Lies said...

dag p&l,

dé frituur was inderdaad een avontuur; ik had al lang niet meer op de grond gegeten!

Laat de frietjes nu maar voor wat het is en geniet opnieuw volop van de pasta!

12:33 PM  
Blogger Fleur de Lies said...

dag p&l,

dé frituur was inderdaad een avontuur; ik had al lang niet meer op de grond gegeten!

Laat de frietjes nu maar voor wat het is en geniet opnieuw volop van de pasta!

12:33 PM  
Anonymous Anonimo said...

hoi!
pieter, what the hell???!!! waar ben jij??! alors, tas eu ton job alla Barilla??? jai pas de nouvelles de toi:-(
bon je vs embrasse ts les deux!! fanny

6:26 PM  

Posta un commento

<< Home