Zomer in Rome: Barbecueën
Het geweldige van niet echt in het centrum van Rome te zitten is dat we hier prachtig kunnen barbecueën in de tuin! Zowat de helft van de week zitten we dan ook lekker gezellig vlees te bakken op onze barbecue. Het idee werd ons evenwel aangebracht in het noorden van Italië. Hoezo in het Noorden van Italië? En dan nog wel aan het Gardameer?!
Jawel, onze padvinder en scoutsleider W. uit Harelbeke bracht ons de beginselen 'Barbecueën met barbecue, vlees en kolen Hoofdstuk I' (Uitgever: Acco Leuven; Auteurs: C&C & St. Jacob) bij na een verkwikkende en verfrissende tocht in de hogere alpenweides . 'Jasje', W.'s rechterhand en ex-kaboutertje, hielp onze L. aan de nodige kennis en bekwaamheid om ons zonder kleerscheuren en wegverliezen door de Italiaanse alpenweides te loodsen. Na een half uurtje wandelen en twee uren rijden keerden we dan ook wijselijk op onze stappen terug. Verscheurd door honger en dorst-gevoelens zijn we beginnen barbecueën met een (oh schande!) Heineken in de hand.
Het was een ongelooflijk ontspannend weekend, een dikke merci aan onze kampeergoeroes! Volgende keer dichterbij komen kamperen in de prachtige Latiaanse bossen en weiden (zie andere posts).
P&L
0 Comments:
Posta un commento
<< Home